, Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

, Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

O locuinta curata inseamna sanatate, siguranta si bucurie pentru cei dragi. Contati pe echipa de profesionisti Miss and Mr Cleaning pentru o locuinta impecabila si igienizata si profitati de timpul liber sa va relaxati.

Doriti sa apelati la serviciile de curatenie ale unei firme specializate in curatenia locuintei? Firma de curatenie Miss and Mr Cleaning va pune la dispozitie suportul necesar in asigurarea si intretinerea curateniei spatiului dumneavoastra de locuit – apartamente, case, vile. Ne puteti contacta ori de cate ori vreti ca locuinta dumneavoastra sa straluceasca de curatenie. Clientii care solicita intretinerea periodica a curateniei, beneficiaza de abonamente la preturi preferentiale si personal dedicat.
Ne pliem programul de lucru in functie de cel al clientului pentru a asigura serviciile de curatenie in intervalul orar dorit.

, Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

Dispunem de echipamente si consumabile adecvate curateniei locuintei, inclusiv a obiectelor din locuinta: ferestre, gresie, faianta, parchet, covoare, mocheta, canapele, fotolii, aragaz, frigider s.a. Acestea sunt selectate pentru a oferi rezultate si a nu dauna sanatatii umane sau animalelor de companie.

Calitatea serviciilor noastre nu se bazeaza doar pe ceea ce se vede, ci are in vedere si igienizarea spatiului si indepartarea mirosurilor neplacute. Produsele folosite si sistemul nostru de curatenie organizat sub forma codurilor de culoare elimina bacteriile de pe suprafete si impiedica contamirea spatiilor adiacente. Atmosfera curata va invalui intreaga casa.

, Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

Miss&Mr Cleaning

Firma de Curatenie Bucuresti
  1. Soare Elena left a comment on 17 septembrie 2017 at 20:21

    Recomand !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasa un mesaj !
Suna Acum !
Locatie